Dating advies

Wat is de beste datingsite voor swingers?

Soms wil je even wat anders binnen je relatie, iets extra, meer uitdaging en meer spanning. Maar wat is dan de beste datingsite voor swingers waar je gebruik van kunt maken? Daar leggen we je graag wat meer over uit. Steeds meer ruimdenkende stellen willen graag in contact komen met andere stellen en dat kan zijn in je eigen regio. Maar het kan ook zijn dat je juist elders in het land een stel zoekt. In dit artikel besteden we aandacht aan de beste datingsites voor swingers en deze zijn speciaal bedoeld voor alle stellen die bijvoorbeeld naast het bezoek aan een parenclub eens wat anders willen. Daten via je mobiele telefoon kan een mooie afwisseling zijn en ook veel moois brengen. Ook wanneer het nieuw voor je is ben je hier aan het juiste adres om meer over swingen te weten te komen en het zelf te mogen ontdekken.

Beste datingsites voor swingers op een rijtje

Speciaal voor jou hebben we de beste datingsites voor swingers op een rijtje gezet. Lees deze op je gemak door en dit kan je dan helpen om een keuze te maken waar jij stellen wil leren kennen.

datingsite-regioswingers

1. Regioswingers

Eén van de beste datingsites waar swingers elkaar kunnen ontmoeten is toch wel bij Regioswingers. Ze focussen zich namelijk heel specifiek op de swingende stelletjes. Dit is dan ook de ideale datingsite waar je swingers uit je eigen regio snel kunt ontmoeten. Ook swingen bij een open relatie wordt vaker gedaan en ook daar kun jij hier kennis mee maken. De focus ligt ook op veiligheid en discretie en daar hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het is zelfs mogelijk om anoniem een profiel aan te maken en te zoeken naar andere swingers. Mocht je als alleenstaande man of vrouw wel eens een trio willen, dan kun je je ook bij Regioswingers aanmelden.

datingsite-novamora

2. Novamora

Je bent zelf single? Of misschien een stel wat op zoek is naar een afspraakje met een ander stel. Lekker online daten bij Novamora kan jou dan snel verder helpen. Stellen zijn echt meer dan welkom op deze datingsite en er wordt alles aan gedaan om nep profielen buiten de deur te houden. Je gaat waardevolle contacten opbouwen met andere swingers en dan samen van het mooie moment genieten. Ook mensen met een open relatie kunnen zich hier aanmelden.

datingsite-ondeugend-daten

3. Ondeugend daten

Zin in een spannende afspraakje? Bij Ondeugend Daten ben je dan aan het juiste adres. Stellen kunnen zich hier ook aanmelden en dan stellen leren kennen en wie weet wat voor spannend afspraakje dat kan worden. Soms vraag je je wel eens af, waarom online daten als swinger? Maar hier zal je snel een antwoord krijgen op je vraag als jij er ook gebruik van maakt. Een spannend moment waar je naar uit gaat kijken maar waar je meer dan welkom bent en jezelf kunt blijven. Als je maar ondeugend bent dan ben je hier op de juiste plaats bij Ondeugend Daten. Er zijn namelijk erg veel ondeugende stellen actief en er is altijd goede controle op alle profielen.

datingsite-second-love

4. Secondlove

De laatste beste datingsite voor swingers die we bespreken is Secondlove. Veel mensen kennen dit datingplatform wel en daar kun je samen genieten van alle aandacht. Swingende koppels melden zich hier aan, een populaire datingsite waardoor ook veel mensen actief zijn. Secondlove kan daarom zomaar de datingsite zijn waar jij als swinger andere stellen wil leren kennen. Er wordt veel gedaan een discrete en privacy en dat geeft je een rustig en veilig gevoel.

Als swingers online daten, hoe gaat het in zijn werk?

Wat zijn swingers? Waarom online daten als swinger? Het kunnen een paar vragen zijn waar jij jezelf mee bezighoudt. Maar het is veel eenvoudiger om over te gaan tot actie, swingers zijn namelijk stelletjes die open staan voor contact met andere stelletjes. Ze zijn vaak op zoek naar meer, naar uitdagingen, naar spanningen en de swingende koppels kunnen in je eigen regio te vinden zijn. Maar misschien wil je juist elders in het land de swingende koppels ontmoeten, ook dat kan, daar ben je helemaal vrij in. Als het voor jou de eerste keer is, dan is het goed om op een paar aspecten te letten:

  • Het is van groot belang dat je vanaf het begin af aan duidelijk aan kunt geven wat je zoekt. je kunt dan namelijk daar de focus op leggen en andere swingers kunnen dan reageren op hetgeen wat jij zoekt (of hen te bieden hebt). Geef duidelijk aan wat je met hen wilt delen welke activiteiten wel en welke niet. Je zou er ook in kunnen vermelden of je al ervaring hebt of dat het nieuw voor je is. 
  • Je gaat toch wat met elkaar delen en dan is persoonlijk contact van belang. Probeer een praatje te maken met stellen die je wel aanspreken en door informatie over en weer uit te wisselen krijg je vanzelf een goed gevoel en een betere indruk van mensen. Zo kun je ook beter de keuze maken of dat deze swingers wat voor jullie zijn of dat je verder gaat zoeken. 
  • Swingen bij een open relatie kom je ook steeds vaker tegen. Daar kun jij dus ook voor kiezen en samen grenzen verleggen. 
  • Je kunt met elkaar videochatten en dan krijg je ook een goed beeld van elkaar, spreken jullie elkaar aan? Denk je dat je samen een leuke avond kunt beleven?
  • Blijf er altijd op alert dat er fake profielen kunnen bestaan. Datingsites doen er alles aan om het zoveel als mogelijk te voorkomen, maar het kan altijd gebeuren. Dus blijf altijd alert!  
  • Als je met elkaar in contact gaat komen en je komt tot een afspraak, maak van tevoren dan ook duidelijke afspraken. Bijvoorbeeld over de tijd, waar, wat je wel en niet wil doen, en respecteer elkaars wensen. Als het voor de ander nieuw is, heb dan even wat meer geduld en geef elkaar de tijd om er aan te wennen. Je bent er om het samen leuk te hebben en dat is dan ook je doel! 
novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu