Dating

Een vrouw uit Thailand ontmoeten? 5 tips over Thaise vrouwen

Wil jij graag een vrouw uit Thailand ontmoeten en daten? Thaise dames hebben een heel andere mentaliteit die sommige Nederlandse mannen erg op prijs stellen. Wanneer je besloten hebt om op zoek te gaan naar een Thaise vrouw is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een aantal do’s and don’ts. Daarom geven we je 5 tips waarmee je optimaal bent voorbereid op jouw eerste ontmoeting, date en relatie met een Thaise vrouw.

Lees ook: Een nieuwe relatie vinden

Tip 1

De Thaise gemeenschap in Nederland is redelijk hecht. Wanneer je dus op zoek bent naar een vrouw uit Thailand en je hebt een Thaise kennis, vraag dan eens aan jouw kennis of hij of zij nog leuke single Thaise vrouwen kent. Dit is een hele simpele maar goede manier om in contact te komen met een leuke dame en daarnaast kan jouw kennis alvast een goed woordje voor je doen.

Wil je liever niet recht op de man afvragen of jouw kennis nog een leuke single dame kent uit Thailand? Geen probleem, want kijk dan eens bij zijn of haar vrienden op Facebook of andere social media kanalen. Wie weet vind je daar een leuke vrouw waar je een gesprek mee kan aanknopen.

Tip 2

Wil je graag met een leuke single Thaise vrouw daten die je ontmoet hebt in Thailand? Het kan dan verstandig zijn om haar de date te laten organiseren, want zij kent alle leuke plekjes om te daten aangezien ze zelf uit Thailand komt en daar woont. Daarnaast zal ze zich sneller op haar gemak voelen in haar eigen omgeving waardoor de date soepeler zal verlopen.

De taal kan een barrière vormen, maar gelukkig kunnen mensen in Thailand steeds beter Engels. Mocht de dame die je ontmoet hebt geen Engels kunnen, geef het niet meteen op en probeer elkaar toch te begrijpen door te spreken met gebaren.

Een Thaise dame die woonachtig is in Nederland en hier misschien al haar hele leven woont, zal uiteraard haar eigen roots hebben, maar bekend zijn met de Nederlandse gebruiken.

Daten met haar hoeft daarom niet anders te zijn als daten met een Hollandse vrouw. Woont de Thaise dame nog niet haar hele leven in Nederland? Kies dan een locatie voor de date waar ze zich op haar gemak zal voelen. Denk bijvoorbeeld aan een Thais restaurant of een andere plaats waar ze zich thuis zal voelen.

Tip 3

Thaise vrouwen zijn over het algemeen traditioneler dan Nederlandse dames. Het is dus zeker een pluspunt om jezelf als een echt heer te gedragen. Denk bijvoorbeeld aan het openhouden van de deur voor haar, het aanschuiven van haar stoel en het betalen van de kosten van de eerste date. Wees dus zeer attent om jouw Thaise date helemaal in te pakken.

Tip 4

Het is van groot belang om respect te hebben voor haar afkomst aangezien een Thaise dame vaak erg betrokken en verbonden is met Thailand en de cultuur die daar heerst. Een voorbeeld van een typisch kenmerk van de cultuur is de prominente plaats die familieleden innemen in het dagelijkse leven van een Thai. Het is dus zeker belangrijk om met respect om te gaan met de Thaise vrouw en haar familie. Ook zal een ontmoeting tussen jouw en haar familie een belangrijk moment voor haar zijn, dus wees de beste versie van jezelf als je haar familie voor de eerste keer gaat ontmoeten.

Tip 5

Thailand is vergeleken met Nederland een stuk armer en hiërarchischer. Wanneer je met een dame gaat daten uit een hogere klasse zal de dame wanneer ze naar Nederland komt graag zelf willen werken en geëmancipeerd zijn. Als ze uit een rijke familie komt, hoef je meestal geen financiële steun te leveren aan de familie in Thailand aangezien ze over voldoende middelen beschikken.

Is de Thaise dame waarvoor je bent gevallen een dame uit de lagere klasse dan kan het zo zijn dat ze minder geëmancipeerd is. Ze zal dan met liefde en plezier het huishouden op zich nemen en hoogstwaarschijnlijk niet of weinig werken.

Ook het ondersteunen van de familie die nog woonachtig is in Thailand kan normaal gevonden worden. Het is vandaar van belang om rekening te houden dat je een financiële bijdrage zal gaan moeten leveren aan haar familie.

 

Hoe leer je Thaise vrouwen kennen?

Je vraagt je misschien af of er nog andere manieren zijn om Thaise vrouwen te leren kennen naast het feit dat je eens kan rondvragen bij Thaise kennissen. In Thailand zelf is het vinden van singles uiteraard niet moeilijk. Een reis naar Thailand is een prima idee om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde die uit Thailand komt.

Wil je liever geen verre reis maken naar Thailand om op zoek te gaan naar een nieuwe partner? Dat is zeker geen groot probleem, want er wonen veel Thaise
vrouwen in Nederland en daar zitten uiteraard voldoende singles tussen. Online dating met Thaise vrouwen is waarschijnlijk de snelste manier om met Thaise vrouwen te daten. Op veel datingsites en de beste datingapps kun je filteren op nationaliteit en zo kun je makkelijk Thaise singels vinden en daten.

Conclusie

Ben je helemaal klaar voor jouw date met een Thaise dame? Of twijfel je toch nog of een Thaise dame wel echt bij je past? Lees dan zeker nog even verder voor wat extra pluspunten van Thaise vrouwen. Een partner van een Thaise dame moet houden van verzorgde vrouwen. Thaise dames verzorgen zich namelijk zeer goed en houden er ook van om er netjes uit te zien. Het haar en de make-up zullen vrijwel altijd netjes zitten en daardoor worden Thaise vrouwen vaak als mooi omschreven.

Ook zul je je een echte man voelen in de relatie omdat je voor haar kan zorgen en ze dat hoogstwaarschijnlijk ook fijn vindt en toelaat aangezien ze wat traditioneler is en denkt. Tot slot is het een fabel dat alle Thaise vrouwen alleen maar uit zijn op het geld van hun Westerse partner. Er kan dus echte liefde ontstaan en daardoor kunnen jullie partners voor het leven worden. Al met al is het hoog tijd om geen tijd te verliezen en daadwerkelijk een Thaise vrouw te ontmoeten en er door verschillende dates achter te komen de vrouw bij je past en er wellicht een relatie kan ontstaan.

Lees ook: Met een Poolse vrouw daten

Deze datingsites bevelen wij aan!

Lexa – Dé datingsite in Nederland om te daten met Thaise vrouwen

datingsite-lexa

Relatieplanet – de beste datingsite om te daten met Thaise dames

relaiteplanet

Novamora – Beste datingsite van Nederland voor een spannende date

datingsite-novamora
novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu