Dating advies

Second Love ervaringen, reviews en beoordelingen

Bekijk Second Love ervaringen en reviews op deze site. Heb je zelf ervaring met deze datingsite? In dit artikel leggen we je uit hoe deze datingsite precies werkt en delen we Second Love ervaringen, reviews en beoordelingen, oftewel ervaringen met Second Love.

Wanneer je op zoek bent naar een affaire of een spannende date dan is de datingsite www.secondlove.nl zeker iets voor jou. Ook als je al een relatie hebt, kan je behoefte hebben aan avontuur of flirten met iemand anders dan je huidige partner.

Second Love ervaringen en reviews

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de datingsite Second Love. De meest genoemde voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Er zijn veel gebruikers actief en daardoor is er veel keuze qua dates
 • Dé plek om een tweede liefde te ontmoetten
 • Je kan gratis een account aanmaken
 • Met een gratis account kan je van veel functies gebruik maken
 • Je kan op een discrete manier online daten
 • Je privacy wordt gewaarborgd
 • Een eerste ontmoeting via Second Love
 • Je kunt gebruik maken van de Second Love app
 • Schrijf je gratis in voor het Second Love forum
 • Lees alle Second love ervaringen en reviews

Second Love Dating – Ontmoet een tweede liefde

datingsite-second-love

Hoe werkt Second Love?

Om gebruik te maken van de datingsite Second Love is het noodzakelijk om allereerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account is helemaal gratis. Na aanmelding moet je je profiel compleet maken. Daarna kan je direct op zoek naar spannende dates.

Second Love Blog

Heb je wat tijd over en ben je geïnteresseerd in in mannen of vrouwen om mee te daten? Dan beleef je zeker plezier aan het lezen van de blogs op Secondlove.nl. Je leest er over de meest uiteenlopende onderwerpen. Soms komen er zelfs leuke kortingscodes of nieuwe acties voorbij.

Functies van de gratis datingsite

Je kan gratis of betaald gebruik maken van de datingsite. Uiteraard kan je met een betaald account van meer functies gebruik maken dan met een gratis account. Toch kan je al flink wat functies gebruiken met een gratis account:

 • Gerichter zoeken naar profielen met de zoekfilter
 • Berichten ontvangen
 • Winks ontvangen
 • Profiel bewerken
 • Instellingen bewerken
 • Beperkt profielen van anderen bekijken
 • Zien wanneer iemand voor het laatst online geweest is

Functies van een Premium account

Je kan er voor kiezen om een abonnement te nemen op Second Love. Hierdoor kan je gebruik maken van meer functies van de site:

 • 15 foto’s uploaden
 • Onbeperkt chatten
 • Onbeperkt profielen bekijken
 • 10 winks per dag versturen
 • 15 verzoeken sturen per dag
 • Voorrang bij de klantenservice
 • Hoger scoren in de zoekresultaten
 • Alle openbare foto’s op profielen bekijken
 • Privéfoto’s bekijken van vrienden

Gebruikers Second Love

Online dating is tegenwoordig populair onder alle leeftijden. Zowel jongeren als vijftig plussers weten massaal de weg te vinden naar online dating platformen. Ook op Second Love kan je mensen ontmoeten van alle leeftijden.

Is Second Love veilig?

De datingsite is speciaal opgezet om mensen op een discrete manier vreemd te laten gaan. Hierdoor is het belangrijk dat leden van de site ook daadwerkelijk op een veilige manier op zoek kunnen gaan naar een affaire. Niemand zit er namelijk op te wachten dat zijn of haar overspel aan het licht komt.

Second Love houdt zich in eerste instantie aan de privacy wetgeving die verplicht is gesteld door de Europese Unie. Daarnaast garandeert SecondLove.nl ook een beveiligde HTTPS verbinding om het gebruik van de site nog veiliger te maken.

Tot slot worden alle aangemelde accounts door de medewerkers van de datingsite persoonlijk gecontroleerd om nepaccounts tegen
te gaan en de site nog een stukje veiliger te maken. Op verschillende manieren probeert het team van de datingsite het platform dus zo betrouwbaar mogelijk te houden.

Tips om een tweede liefde te vinden

Wanneer je van plan bent om vreemd te gaan, moet je dit op een discrete manier aanpakken. Ten eerste is het slim om je account op SecondLove.nl op de juiste manier in te stellen. Zorg dat openbare foto’s niet te herkenbaar zijn en kies ook een tactische naam.

Daarnaast is het mogelijk om bekenden te blokkeren, dus maak zeker gebruik van deze handige functie. Zorg er verder voor dat je profiel compleet is. Geef je behoeften aan, zodat enkel geschikte mensen contact met je opnemen. Heb je een date geregeld, zorg altijd voor een goed verhaal voor het thuisfront.

Probeer zo dicht mogelijk bij de waarheid te blijven. Wanneer je mensen betrekt in je verhaal zorg er dan voor dat deze personen op de hoogte zijn, zodat er geen moeilijke situaties ontstaan. Het is ook belangrijk dat je je date laat weten dat je al een relatie hebt, zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Alibi voor vreemdgaan

Het hebben van een goed alibi is van belang wanneer je vreemd gaat. Het hebben van een goed verhaal verkleint namelijk het aantal signalen dat je vreemdgaat en zorgt er voor dat je geheime relatie niet uitkomt. Maar de vraag is wat is nu een voorbeeld van een geloofwaardig alibi? Twee simpele, maar geloofwaardige verhalen zijn het hebben van een avond met vrienden of een werkgerelateerde afspraak.

Zorg dat betrokken vrienden of collega’s op de hoogte zijn. Wanneer je hen niet wil vertellen dat je vreemd gaat, kan je bijvoorbeeld tegen ze zeggen dat je tijd voor jezelf nodig hebt, zonder er verder dieper op in te gaan. Het is ook slim om te zorgen voor bewijs. Zeg je bijvoorbeeld dat je gaat winkelen, zorg dan dat je een tas hebt met een gekocht item om te laten zien bij terugkomst.

Second Love beoordelingen

Het gebruik van een datingsite is aan te raden wanneer je op zoek bent naar een tweede liefde. Second Love is alleen te gebruiken via een website en niet via een app. Een dating app om vreemd te gaan, is ook niet aan te raden omdat het dan makkelijker is om betrapt te worden.

Gebruikers van de site zijn onder andere tevreden over het aantal functies en over het feit dat er veel leden actief zijn op het dating platform.

Conclusie: Second Love ervaringen en reviews

De datingsite om vreemd te gaan genaamd Second Love is in Nederland erg bekend en heeft daardoor veel gebruikers. Uit Second Love ervaringen blijkt dat de datingsite veel functies heeft om het je makkelijk te maken om op discrete wijze te daten.

Dating via deze datingsite kan gratis, maar om gebruik te maken van alle functies van de site is een abonnement vereist. De ervaringen van Second Love qua discretie zijn positief, maar ondanks dat de datingsite je al een heel eind op weg helpt om je avonturen geheim te houden, is het noodzakelijk dat je zelf zorgt voor een goed alibi.

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu