Dating advies

Hoe ontmoet je een Russische vrouw? 5 waardevolle tips!

Ben jij single en toe aan een relatie en ben je dan op zoek naar een vrouw die je goed verzorgd en een mooi uiterlijk heeft? Wellicht is een Russische vrouw iets voor jou. Russische vrouwen zijn zowel heel zorgzaam zijn en daarnaast wordt het uiterlijk van de meeste slavische dames door veel mannen erg gewaardeerd.

Er zullen misschien alleen een paar vragen door je hoofd flitsen namelijk ‘Welke mentaliteit Russische vrouwen over het algemeen hebben?’, ‘Waar je geschikte single Russische vrouwen kan vinden?’ en ‘Hoe ontmoet je een Russische vrouw?’

Lees ook: Met een Poolse vrouw daten

Na het lezen van dit artikel heb je genoeg informatie om zelfverzekerd op zoek te gaan naar een leuke vrouw met een Russische afkomst. Daarnaast geven we je 5 waardevolle tips om succesvol een Russische vrouw te ontmoeten.

Hoe kenmerkt een Russische vrouw zich?

Zoals gezegd zijn Russische dames erg zorgzaam. In Oost-Europa zijn vrouwen over het algemeen net iets minder geëmancipeerd als Nederlandse vrouwen en dat zal hoogstwaarschijnlijk te merken zijn in de relatie. Ze zal er alles aan proberen te doen om het jou naar je gemak te maken.

Naast het zorgzame karakter hebben Russinnen nog veel meer te bieden. Russische vrouwen zijn bijvoorbeeld vaak hoog opgeleid en dus over het algemeen erg intelligent. Ook zijn de vrouwen vaak erg positief ingesteld en denken altijd in oplossingen in plaats van in problemen.

Tot slot staan slavische vrouwen bekend om hun vrouwelijkheid en hechten veel waarden aan hun uiterlijk. Een Russische dame ziet er graag mooi uit en besteedt daarom veel tijd aan haar uiterlijk.

Waar vind ik single Russische vrouwen?

Hoewel er verschillende vrouwen uit Rusland in Nederland zijn, is het niet altijd makkelijk om een single Russische dame per toeval te ontmoeten. Er zijn twee mogelijkheden om sneller in contact te komen met Russin. Ten eerste is een reisje naar Rusland een goede optie.

In Rusland zelf zullen uiteraard genoeg leuke singles te vinden zijn. Wel is het mogelijk dat wanneer je een leuke vrouw ontmoet hebt in Rusland ze mogelijkerwijs niet bereidt is om naar Nederland te verhuizen. Bedenk dus goed of jij wel bereidt bent om te emigreren voor de ware liefde.

Een tweede mogelijkheid is het zoeken van Russische dames via een datingsite. Via een datingsite of een dating app kun je gemakkelijk in contact komen met vrouwen met een Russische achtergrond door te filteren op nationaliteit tijdens het zoeken.

Op welke datingsites vind ik Russische vrouwen?

Datingsites die aan te raden zijn, zijn Pepper, Lexa en Relatieplanet. Op deze drie datingsites is het namelijk mogelijk om te filteren op nationaliteit.

Het is belangrijk om na het vinden van een match allereerst goede gesprekken te voeren via de chat om voor de eerste date alvast een goede indruk van de dame te krijgen en daarnaast kun je ook alvast wat meer over haar te weten komen zodat een eerste date soepeler zal verlopen.

Voordelen Pepper

Bij Pepper kun je terecht wanneer je niet goed bent met woorden. Een profiel bestaat bijvoorbeeld hoofdzakelijk uit foto’s en wanneer je in iemand geïnteresseerd bent, hoef je niet persé een berichtje te sturen, maar kan je iemands profiel gemakkelijk liken. Daarnaast staat Pepper bekend om haar goede klantenservice.

Pepper – Dé datingsite om een Russische vrouw te ontmoeten!

datingsite-pepper

Voordelen datingsite Lexa

Lexa is gigantisch populair en dat is prettig, want dan zijn er veel mogelijke matches. Wat erg handig is aan Lexa is dat je singles kan zoeken in jouw directe omgeving, daardoor is de kans groot dat matches in de buurt gevonden worden.

Ook fijn aan Lexa is dat er zowel een eenvoudig werkende site als app beschikbaar is. Tot slot kun je bij Lexa ook op zoek gaan naar Russische vrouwen buiten Nederland.

Lexa – de beste datingsite om met Russische vrouwen te daten

datingsite-lexa

Voordelen Relatieplanet

Voordelen van Relatieplanet? Die zijn er genoeg, neem bijvoorbeeld de uitgebreide filteroptie van Relatieplanet. Door deze uitgebreide filteroptie kan je heel specifiek zoeken en is er meer kans op een match. Ook prettig aan Relatieplanet is de gratis aanmelding.

Relatieplanet – de leukste datingsite om een leuke Russische vrouw te ontmoeten

relaiteplanet

Waar kun je een Russische vrouw ontmoeten?

Stel je hebt al een tijdje contact met een leuke dame via een datingsite en jullie zijn er beide aan toe om elkaar in het echt te ontmoeten. Het is dan belangrijk om een goede locatie te vinden om elkaar voor de eerste keer te ontmoeten.

Het is verstandig om te gaan voor een openbare locatie wanneer jullie elkaar alleen via het internet kennen. Kies bijvoorbeeld een leuk restaurant uit waar jullie kunnen dineren of spreek af om samen wat te gaan drinken op een terrasje.

Lees ook: Oekraïense vrouwen ontmoeten

Hoe kan ik het beste met een Russische vrouw daten?

Na online daten via een datingsite kun je een offline date met de Russische vrouw gaan plannen. Online dating is natuurlijk veel minder spannend en moeilijk dan offline daten, dus hier volgen vijf waardevolle tips om offline te daten met een Russische dame:

Tip 1
Zorg dat alles in de puntjes geregeld is, want een Russische vrouw houdt van zekerheid en heeft hoge verwachtingen van de date.

Tip 2
Gedraag je als een nette heer, dus hou de deur voor haar open, hang haar jas op en schuif haar stoel aan.

Tip 3
Ben zelfverzekerd, want een Russin wil graag een sterke man naast zich hebben staan.

Tip 4
Verdiep jezelf in de Russische cultuur om haar gedrag beter te kunnen begrijpen.

Tip 5
Russische vrouwen zullen op het begin gereserveerd zijn, zorg er dus voor dat ze zich op haar gemak bij je voelt en zich daardoor kan openstellen.

Conclusie

Al met al zijn Russische vrouwen goed relatiemateriaal. Ze zijn meestal zorgzaam, intelligent en hebben een mooi uiterlijk. Het vinden van een Russin hoeft niet lastig te zijn door moderne communicatiemiddelen.

Veel Russische singles zijn namelijk actief op datingsites en op deze sites
kan je gemakkelijk filteren op nationaliteit. Datingsites die je kunnen helpen in de zoektocht naar een relatie met een Russin zijn onder andere Pepper, Lexa en Relatieplanet.

Wanneer je eenmaal een match hebt op een datingsite met een vrouw is het verstandig om eerst veelvuldig contact te hebben via de chat functie van een datingsite vooraleer jullie een werkelijke date plant. Na enig contact kunnen jullie wel starten met offline daten.

Wanneer je jezelf goed voorbereid op de date en je als een echte heer gedraagt, zal de date soepel verlopen en zal ze zichzelf voor je kunnen
openstellen. Veel succes met het vinden, ontmoeten en daten van een Russische vrouw en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe liefde.

Mensen zoals u

Willen vandaag de dag weleens wat anders proberen zoals diepgang, wat serieus en een echte kans op liefde. Uit onderzoek blijkt dat 68% van deze groep voor de datingsite Relatieplanet kiest. Ontdek nu zelf waarom deze datingwebsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de beste datingsite van Nederland.

Foto: Nastya Gepp

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu