Gratis inschrijven bij Relatieplanet

Ben jij de liefde van je leven nog niet tegen het lijf gelopen? Wie weet bevindt deze man of vrouw zich wel online. Zoek online naar de ware liefde op Relatieplanet.nl. Het is momenteel de grootste en de populairste datingsite van Nederland, dus als jouw nieuwe liefde daar niet tussen zit?!. Het leuke aan deze dating website is dat he nergens aan vast zit. Wil je eerst de de website proberen? Je kunt je namelijk geheel gratis inschrijven en een profiel aanmaken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 • Keurmerk Veilig Daten
 • Voor alle singles
 • Via app en website bereikbaar

Ontvang tot wel 60% korting op een abonnement

Er zijn diverse abonnementen verkkrijgbaar voor Relatieplanet. Ga jij ervan uit dat je binnen één maand de ware liefde van je leven kunt vinden of wil je het wel eens uitproberen? Dan betaal je maar één keer de abonnementskosten voor één maand. Deze kosten zijn wel duurder dan wanneer je kiest voor een abonnement voor drie maanden.

Het bedrag dat je dan per maand betaald is een stuk voordeliger. Het maand bedrag voor een abonnement voor zes maanden is nog voordeliger. Je kunt namelijk met een lange looptijd tot wel 60% op je abonnement besparen. Wil je genoeg tijd nemen om jouw liefde op Relatieplanet te vinden? Profiteer dan van meer korting met een langer abonnement. Check de website voor het complete overzicht.

Maak een gratis profiel aan

Door middel van een gratis profiel op Relatieplanet kun je alle andere profielen bekijken en zelf enkele foto’s aan je profiel toevoegen. Andere bezoekers van de website kunnen contact met jou opnemen. Het eerste contact is gratis. Ontvang jij een leuk bericht of heb je een leuke foto gezien? Pas op dit moment moet je een abonnement afsluiten om verder te kunnen. Op deze wijze kun je geheel kosteloos alvast een beetje de sfeer proeven. Vallen de profielen je tegen of kun je geen leuke contacten leggen? Dan zit je nergens aan vast. Je gaan pas betalen voor een abonnement om het moment als jij daar voor kiest.

Relatieplanet App

Heb je een leuk contact gevonden en vind je het moeilijk op te stoppen met chatberichten? Download dan even de Relatieplanet app. Met de app kun je overal waar je bent chatten en het complete aanbod doorzoeken. De Relatieplanet app kun je geheel gratis downloaden in de zowel de Appstore en de Google Playstore. Met je bestaande account kun je jezelf aanmeldingen op de app, je hoeft hiervoor geen kosten te betalen. Vind snel jouw ideale date via de Relatieplanet app!

Relatieplanet 3 dagen gratis uitproberen

Wil jij een werkend account uitproberen? Op deze manier kun je onbeperkt contact leggen met andere profielen en zowel informatie als foto’s toevoegen.
Op deze wijze weet je snel of deze datingsite iets voor jou is. Als actie kun je eventueel Relatieplanet 3 dagen gratis uitproberen. Je krijgt dan een compleet profiel en je kunt onbeperkt gesprekken voeren. Wil je meer informatie over een lopende actie? Check dan even de website van Relatieplanet.nl

Veiligheid

Relatieplanet gaat zeer zorgvuldig om met alle gegevens van haar leden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw gegevens worden doorgespeeld. Deze datingsite is in het bezit van het Thuiswinkel keurmerk. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan websites die voldoen aan de veiligheidseisen. Op deze manier wordt er altijd rekening gehouden met jouw gegevens en kun je gerust een transactie maken wanneer je besluit een abonnement te nemen.

10 tips voor het gebruik Relatieplanet

 • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
 • Uitgebreide zoek- en profielmogelijkheden
 • Veel actieve leden
 • Gebruiksvriendelijke apps en website
 • Altijd en eenvoudig opzegbaar
 • Jouw gegevens zijn altijd goed beschermd
 • Persoonlijke klantenservice, 7 dagen per week
 • Volledig beeld van andere leden
 • Berichen versturen en contacten uitwisselen
 • Alle foto’s van andere kunnen bekijken

Dit wil je weten voordat je gaat daten

 • Je kunt je gratis inschrijven bij Relatieplanet om een geschikte partner te vinden
 • Relatieplanet organiseert met regelmaat feesten, speeddates en reizen om jou aan een nieuwe partner te helpen
 • Als je graafg berichten wilt sturen naar singels dan kun je een voordelig abonnement afsluiten
 • Relatieplanet is in het bezit van het keurmerk veilig daten, dit brengt diverse zekerheden met zich mee
 • Indoen je een gratis profiel aanmaakt op Relatieplanet.nl dan is het eerste contact helemaal gratis

Voor wie is Relatieplanet eigenlijk?

De datingsite Relatieplanet is er ook voor jou! Deze website laat iedereen toe die op zoek is naar een nieuwe liefde. Zowel zijn alle leeftijden vanaf 18 jaar, alle opleidingsniveaus en alle geaardheden van harte welkom. Een overgroot deel van de actieve leden hebben een leeftijd tussen 35 en 65 jaar oud, maar ook buiten deze klasse zijn er genoeg singles online te vinden.

Door middel van het uitgebreide zoeksysteem kun je eenvoudig zoeken naar de man of vrouw die aan jouw wensen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op interesse, opleidingsniveau en meer! Geef in de filters jouw persoonlijke voorkeuren aan en in de zoekresultaten zie je direct de mensen die aan jouw wensen voldoen.

Relatieplanet werkt echt!

Relatieplanet werkt. Dagelijks brengt deze datingsite duizenden singles met elkaar in contact via de website. En dit met succes! De redactie van de website ontvangt regelmatig succesverhalen, trouwberichten en geboortekaartjes. De redactie hoopt dat zij ooit van jou een leuk succesverhaal mogen ontvangen.

Menu