Dating advies

Inschrijven op een datingsite? Kies hier uit de top 10 datingsites

Inschrijven op een datingsite

Ben jij al weer een hele tijd single en wil je graag een nieuwe liefde vinden? Is het jouw nog niet gelukt om de ware te vinden zonder behulp van het internet? Of ben je gewoon al een tijdje aan het twijfelen om jezelf in te schrijven op een datingsite?

Neem de stap dan vandaag nog en meld jezelf aan op een datingsite. In dit artikel leggen we je uit hoe je je kunt inschrijven op een datingsite, hoe het precies verloopt en onthullen we de top 10 datingsites.

Inschrijven op een datingsite

De inschrijving op een datingsite is bij alle datingsites natuurlijk een beetje verschillend, maar over het algemeen lijken de inschrijfprocessen erg veel op elkaar. Bij sommige sites is het alleen verplicht om een account aan te maken door wat gegevens in te vullen en bij andere datingsites vereist de inschrijving wat meer tijd wanneer er bijvoorbeeld een vragenlijst ingevuld dient te worden.

Gratis inschrijven datingsite

De inschrijving is bij de meeste datingsites helemaal gratis. Wel kan het zo zijn dat je met een gratis account niet alle features kan gebruiken. Je zult dan een betaald abonnement moeten kopen om alle features te ontgrendelen.

Lees ook: Ik ben op zoek naar een lieve vrouw

Datingsite top 10

Uiteraard is de keuze voor een datingsite erg persoonlijk, maar populaire datingsites worden gekozen door veel singles en daarom is de gebruikservaring van deze sites over het algemeen het beste.

Daarom worden de sites die in de top 10 staan vaak de beste datingsites genoemd. Wanneer je start met online daten raden wij je aan jezelf in te schrijven op een datingsite die in de top 10 staat.

Al deze sites zijn namelijk erg populair waardoor er veel singles actief zijn en de kans om een leuke date te scoren aanzienlijk hoger is. Daarnaast zijn al de datingsites in de top 10 veilig en wordt er een goede service geboden.

datingsite-lexa

#1 Datingsite Lexa – Start Something Real

#2 Datingsite Novamora – Beetje Pittig

relaiteplanet

#3 Datingsite Relatieplanet – Gewoon voor iedereen

#4 Datingsite 50Plusmatch – Dating voor actieve 50-Plussers

#5 Datingsite Match4me – Dating voor hoger opgeleide singles

Benodigdheden voor het aanmelden op een datingsite

Om jezelf aan te melden op een datingsites is op de eerste plaats een werkend e-mailadres of een actief Facebook-account noodzakelijk. Daarnaast hebben sommige datingsites een app ontwikkeld die je kan downloaden in de app- of playstore.

Wanneer er een app beschikbaar is, is het aan te raden deze te downloaden voor extra gebruiksgemak. Ook is het handig om wat recente foto’s van jezelf te zoeken, zodat je deze op je profiel kan zetten tijdens het inschrijven.

Tot slot is het verstandig om voldoende tijd te hebben wanneer je jezelf gaat aanmelden, zodat je jouw profiel rustig kan maken en wellicht een vragenlijst kan invullen. Jouw profiel is namelijk het visitekaartje
van jezelf naar anderen toe, dus is het van groot belang dat je profiel er aantrekkelijk uitziet om de interesse van andere leden te wekken.

Tips voor het inschrijven op een datingsite

Het inschrijven op de meeste datingsites is gratis, maar zoals gezegd is een betaald abonnement nodig om toegang te krijgen tot alle features van de site.

Een tip is om niet direct een abonnement te nemen wanneer je start met online dating. Wij raden je namelijk aan om ten eerste te onderzoeken of online daten daadwerkelijk iets is wat bij je past en ten tweede is het verstandig om eerst uit te zoeken welke datingsite het beste bij jouw voorkeuren past. Test dus verschillende datingsites een tijdje uit om te bepalen welke site je het makkelijkste vind in gebruik.

Daarnaast is het belangrijk om uit te zoeken of de datingsite waar je jezelf wil aanmelden veilig en betrouwbaar is. Of een site veilig is, kun je zien aan de URL van een site. Het is belangrijk dat een website een HTTPS-verbinding heeft, want dan kunnen jouw gegevens niet door derden achterhaalt worden.

Ook is het slim om te kijken of de datingsite beschikt over keurmerken. Tot slot kan je recensies lezen van andere gebruikers om te achterhalen of het een betrouwbare site is om online te daten.

Lees ook: Daten met oudere vrouwen

#6 Datingsite Pepper – De niet zomaar een datingsite

#7 Datingsite Parship – De nr. 1 in serieuze relaties

#8 Datingsite Our Time – Samen van het leven genieten

victoria-milan-dating

#9 Datingsite Victoria Milan – Wereld nr.1 voor buitenechtelijke dating

#10 Datingsite E-Matching – Dating hoger opgeleiden

Kies de beste datingsite

Wellicht ben je er al achter gekomen dat het aanbod aan datingsites enorm is en het kiezen van de beste datingsite best lastig kan zijn. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de juiste datingsite voor het grootste gedeelte afhankelijk is van jouw persoonlijke voorkeuren.

Daarnaast zijn er algemene en specifieke datingsites voor bijvoorbeeld alleen 50-Plussers. Het is daarom aan jou wat je het prettigste vindt.

De beste dating apps

Een aantal datingsites hebben ook een app ontwikkeld waardoor het online daten nog makkelijker wordt. De datingsites uit de top 10 die ook een dating app hebben zijn Lexa, Relatieplanet, 50plusmatch, Match4me, Pepper, Parship, Our Time, Victoria Milan en E-Matching.

Het voordeel aan het gebruiken van een app om online te daten is dat je continue ingelogd blijft en je jezelf niet telkens opnieuw hoeft aan te melden. Daarnaast kun je pushberichten ontvangen wanneer je bijvoorbeeld een match hebt of iemand je een bericht stuurt.

Ook zijn veel singles van mening dat een app handiger is qua gebruiksgemak dan een website.

Conclusie

Online daten is tegenwoordig erg populair onder singles die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Ook voor jou als single is het mogelijk om een nieuwe liefde vinden via één van de populaire datingsites van dit moment.

Het inschrijven op een datingsite is niet moeilijk en kan hoogstens even wat tijd kosten. Wanneer je jezelf voor de eerste keer gaat inschrijven op een datingsite is het belangrijk om goed uit te zoeken welke datingsite het beste bij je past en of de site veilig is.

Wanneer je op zoek bent naar een datingsite kan je het beste een datingsite kiezen uit een site uit de top 10 omdat deze het populairste zijn en veel singles deze sites erg fijn vinden om te gebruiken. Dan rest ons niets anders dan je succes te wensen met daten. We hopen dat je snel een nieuwe relatie hebt gevonden.

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu