Dating advies

Hoe weet je of hij of zij je leuk vindt via Whatsapp?

daten-whatsapp

WhatsApp, iedere dag maken veel mensen er gebruik van. Je zou eigenlijk niet meer zonder kunnen, gewoon iemand even vragen hoe het gaat of hoe laat iemand naar je toe komt. Bijna iedereen heeft de dienst WhatsApp wel op zijn of haar telefoon staan. Maar waar gebruik jij de app voor? Misschien heb je wel eens kunnen flirten met iemand, daar is het namelijk ook een ideale optie voor. Hoe en waarom leggen we je graag uit! We leggen je ook uit hoe dat je kunt zien of iemand je via WhatsApp echt leuk vindt of niet. Ook al zie je iemand niet, er zijn toch signalen waar je het één en ander aan kunt merken dus lees maar snel verder!

Digitaal flirten via WhatsApp

Als je WhatsApp gebruikt, dan weet je dat het een ideale manier is om iemand even snel wat te vragen of te zeggen. Het is ook laagdrempelig, anderen zien jou niet, maar je kunt wel je gevoelens uiten of iets vragen of zeggen wat je niet zo durft te zeggen als je elkaar in het echt ziet. Daarom zou je ook kunnen denken aan digitaal flirten via WhatsApp, heb je het zelf al eens gedaan? Misschien niet heel bewust, maar de kans is groot dat ook jij er al ervaring mee op hebt gedaan!  

Spontane appjes sturen

Stel je eens voor dat iemand je spontaan berichten stuurt via WhatsApp, is dat voor jou dan een teken dat iemand je leuk vindt? Het geeft in ieder geval wel duidelijk aan dat iemand graag wat van jou wil horen of van jou te weten wil komen. Contact maken is belangrijk en dat is wel een signaal van leuk vinden, dit kun je dus ook ontdekken via WhatsApp. Er kan dan gedacht worden aan iedere dag goedemorgen sturen, of in de pauze hoe je dag verloopt, of wat je plannen voor het weekend zijn. Het kunnen korte berichten zijn, maar iemand neemt wel de tijd en moeite om jou wat te vragen en te sturen. Dit kan dus een teken zijn om aan te geven dat iemand je leuk vindt en dat kan allemaal eenvoudig via WhatsApp! 

Complimenten sturen via WhatsApp

Vind je het leuk om complimentjes te geven en om ze te ontvangen? Als je ze krijgt dan krijg je er vaak een fijn gevoel bij, het maakt je gelukkig en je voelt je ook nuttig. Maar als je dan eens gaat kijken naar wie je een complimentje geeft en wanneer, dan kun je ook eens nagaan of daar wat achter kan zitten. Je zou je profielfoto aan kunnen passen en daar kan iemand je dan een complimentje over geven. Dit is wel een duidelijk teken dat iemand je dan leuk vindt!

Vragen stellen is interesse tonen

Als iemand je erg veel vragen stelt, dan kan dat soms ongemakkelijk zijn en dan vraag je je af waarom iemand het doet. Maar je kunt het ook anders bekijken, iemand heeft echt interesse in jou. Iemand wil alles over jou te weten komen en dat kan een goed teken zijn dat iemand jou echt leuk vindt. Via WhatsApp kan iemand je snel veel vragen stellen en dus ook interesse tonen in wie je bent en wat jij de hele dag zoal doet. Het voordeel wat je hebt is dat je ook eenvoudig vragen terug kunt stellen en zo ook interesse in de ander kan tonen!

Smileys gebruiken

Koosnaampjes kun je ook krijgen van de ander via WhatsApp, maar denk ook eens verder en kijk naar welke smileys er bijvoorbeeld gebruikt worden. Krijg je een hartje of een kusje bij goedemorgen of als je gaat slapen? Hoe reageer jij er op? Probeer het maar eens in de gaten te houden, krijg je het er warm van en maakt het je gelukkig? Misschien krijg je een keer geen goedemorgen en dan mis je het? Dit kan een duidelijk teken zijn dat jij ook de ander erg leuk vindt. Via WhatsApp kun je dus duidelijk laten merken dat je elkaar leuk vindt en interesse hebt in de ander!

Status checken

Bij WhatsApp hebben veel mensen de blauwe vinkjes uitstaan, waarom? Omdat iemand anders dan niet meer kan zien wanneer dat jij een bericht hebt gelezen. Maar als je online bent, dan kan de ander wel zien dat je op dat moment online bent. Merk je dat de ander dan ook online is en direct op je bericht reageert? Dit is dan vaak een goed en positief teken, want hij of zij heeft direct tijd voor jou om wat terug te sturen. 

Durf je het te uiten?

Als je iemand leuk vindt, dan wil je het vaak zeker weten of dat de ander jou ook leuk vindt. Maar je kunt er echt alleen achter komen als je het vraagt aan iemand. Je kunt wel van alles bedenken en flirten met elkaar, maar soms moet je een stapje verder gaan en heb jij even moed nodig om de vraag aan die persoon te stellen. Doe het daarom ook om zekerheid te krijgen en dan kun je buiten WhatsApp ook je gevoelens aan elkaar uiten! Hoe mooi zou dat zijn?  

Blijf jezelf!

Het is altijd belangrijk dat je gewoon jezelf blijft, ook als je via een scherm contact hebt met elkaar. Als je elkaar niet kunt zien, dan durf je vaak een stapje verder te gaan en ook meer vragen te stellen. Maar blijf wel gewoon jezelf, ben eerlijk en open en stel ook vragen als je van de ander iets te weten wilt komen. Blijf je niet blind staren op je toestel, er komt vanzelf een berichtje terug. Je gaat zelf merken of iemand je leuk vindt via WhatsApp en dan kun je daar ook zelf wat meer aandacht aan besteden. Maar geniet vooral van de kleine signalen en uit ze zelf ook naar de ander als jij ook interesse hebt in iemand. Het moet immers wel van twee kanten komen, veel succes! 

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu