Dating advies

Hoe ontmoet je een prins op het witte paard?

Je hebt vast weleens gehoord van de uitdrukking de prins op het witte paard. Dit betekent simpelweg de ware liefde vinden. De prins op witte paard komt vooral voor in sprookjes, maar ook in het echte leven zijn vrouwen op zoek naar hun ideale man.

Het vinden van een partner gaat voor de een soepeler dan voor de ander. Heb jij je droomman nog niet gevonden? In dit artikel geven we je tips om de prins op het witte paard te vinden, want ja er is zeker ook een prins voor
jou.

Hoe vind je de prins op het witte paard?

Het ontmoeten van je ideale partner, hoe doe je dat? Tegenwoordig zullen veel singles om je heen actief zijn op een datingsite of dating app. Dat is ook niet zo gek, want online dating heeft veel voordelen.

Op de meeste datingsites en dating apps kan je precies aangeven naar wat voor soort man je op zoek bent en online contact maken, vinden veel vrouwen toch net wat minder uitdagend dan iemand zomaar in het echte leven aanspreken.

Wat verwacht je van jouw Prins op het witte paard

Ben je van plan om serieus te gaan starten met het zoeken naar de liefde dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Wil je online gaan daten, kies dan een datingwebsite of app die bij je past. Ook is het verstandig om op een rijtje te zetten wat je van je toekomstige partner verwacht.

Het is belangrijk om geen waslijst aan eisen op te stellen, maar kies een paar kernwaarden waar je de meeste waarde aan hecht. Hierdoor wordt het zoeken van een partner makkelijker en succesvoller.

Drie populaire datingsites

Je hebt erg veel keuze als het gaat om datingsites. Elke datingsite richt zich op zijn eigen doelgroep en heeft zijn eigen kenmerken. Daardoor is het slim om goed uit te zoeken welke site geschikt is voor jou. Drie populaire datingsites lichten we voor je uit.

Relatieplanet – Dé datingsite om een prins op het witte paard te ontmoeten

Relatieplanet is een populaire site op het gebied van online dating. De site bestaat al erg lang en heeft daardoor een groot ledenbestand opgebouwd. Het aanmelden bij Relatieplanet is gratis en erg eenvoudig. Na het aanmelden krijg je automatisch voorgestelde matches. Wanneer je hulp nodig hebt, staan er speciale relatiecoaches voor je klaar om je te helpen.

relaiteplanet

50plusmatch – Op deze datingsite ontmoet je de prins van het witte paard

Zoals de naam al suggereert, is de datingsite 50plusmatch bedoeld voor singles boven de vijftig. Voor singles boven de vijftig kan het prettig zijn om actief te zijn op deze site vooral wanneer je op zoek bent naar een leeftijdsgenoot als partner. Een profiel aanmaken is gratis en na aanmelding kan je zelf op zoek gaan naar leuke singles.

datingsite-50plusmatch

Novamora – Een prima alternatief om een prins op het witte paard te ontmoeten

Ben je op zoek naar een spannende date dan is Novamora waarschijnlijk de ideale datingsite voor jou. Het registreren bij Novamora is eenvoudig en gratis. Na registratie kan je zelf op zoek gaan naar een date. Met een gratis account kan je niet alle functies van het platform gebruiken. Met een betaald VIP account kan je wel alle functies gebruiken zoals bijvoorbeeld filteren en profielen volledig bekijken.

datingsite-novamora

Online daten via een dating app

Naast datingsites heb je ook de mogelijkheid om jezelf aan te melden bij een dating app. Het voordeel van een dating app is het feit dat je niet telkens naar een website hoeft te gaan om te daten, maar dat je gewoon een app kan gebruiken. Twee prettige dating apps zijn Pepper en Lexa.

Pepper – Ontmoet de prins van het witte paard op deze populairste datingwebsite

Pepper is een dating app waar het niet alleen draait om je profielfoto. Singles op Pepper maken een collage over zichzelf waardoor singles een goed beeld krijgen van de single. Het aanmaken van een account is gratis. Na het aanmelden van je account vul je een vragenlijst in.

Op basis van deze vragenlijst worden er verschillende matches voorgesteld. Zitten er geen leuke mannen tussen dan kan je ook nog zelf op zoek gaan via de zoekfunctie in de app.

datingsite-pepper

Lexa – Herken een prins op het witte paard op een van de populairste datingsites van Nederland

Lexa is een populaire dating app die eenvoudig in gebruik is en veel leden heeft. Het aanmelden is gratis en zeer eenvoudig. Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten in de app is een abonnement vereist. Er zijn verschillende abonnementen in verschillende prijsklassen.

Singles kunnen zelf in de app op zoek gaan naar een leuke date. Wat prettig is, is de filter functie, waardoor je eenvoudig kan filteren op jouw ideale man.

datingsite-lexa

Prins op witte paard daten

Denk je de ware liefde gevonden te hebben dan kan het erg spannend zijn om daadwerkelijk met hem af te spreken. Je wil deze unieke kans natuurlijk niet verpesten. Toch is het belangrijk om jezelf te blijven en jezelf niet te zenuwachtig te maken. Hou in gedachte dat als dit echt jouw prins op het witte paard is dat het allemaal wel los zal lopen.

Tips om jouw prins te vinden op een rijtje

  • Start met online daten, want zo kom je eenvoudig in contact met single mannen Zet op een rijtje welke eigenschappen je zoekt in een man (let op: te veel eisen zal het erg lastig maken om een leuke man te vinden)
  • Kies een datingsite die bij je past
  • Chat met mannen om erachter te komen of je samen een klik hebt
  • Schroom niet om met meerdere mannen tegelijk te chatten
  • Heb je een tijdje een leuk contact met een single man plan een date
  • Je kan verschillende activiteiten kiezen tijdens een date, maar zorg er in ieder geval voor dat je jezelf er comfortabel bij voelt
  • Ben tijdens de date jezelf

 

Conclusie: De prins op het witte paard

De liefde kan geweldig zijn, maar als je nog zoekende bent ook mega frustrerend. Gelukkig kan je zelf actie ondernemen om je prins op het witte paard te vinden. Tegenwoordig gaat het zoeken naar een partner veel eenvoudiger dan vroeger door alle moderne communicatiemiddelen.

Ben je toe aan een relatie, ga er dan voor. Meld je aan bij een van de vele datingsites en laat alles maar gewoon op je afkomen. Op elk potje past een dekseltje en dat geldt ook voor jou, echt waar.

Mensen zoals u

Willen vandaag de dag weleens wat anders proberen zoals diepgang, wat serieus en een echte kans op liefde. Uit onderzoek blijkt dat 68% van deze groep voor de datingsite Relatieplanet kiest. Ontdek nu zelf waarom deze datingwebsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de beste datingsite van Nederland.

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu