Dating advies

Waar vind ik een discrete datingwebsite? 5 tips

Hoewel sommige mensen het aan iedereen laten weten dat ze ingeschreven staan bij een datingsite is het niet voor alle mensen vanzelfsprekend om je online date-avonturen te delen met de rest van de wereld.

Ook lijkt het voor sommige mensen haast een hobby om te daten via internet terwijl anderen niet kunnen wachten tot ze een nieuwe liefde vinden en hun account weer kunnen verwijderen.

Tot slot kan het ook zo zijn dat je online op zoek wil gaan naar een tweede liefde en dan wil je natuurlijk niet dat mensen in je omgeving binnen de kortste keren jouw account ontdekken.

Gelukkig zijn er verschillende discrete datingsites waar je eenvoudig online kan daten en je snel een match kan vinden.

In dit artikel leer je wat een discrete datingsite is, waar je ze vindt en geven we je nog een paar handige tips om jouw kans op een nieuwe relatie te verhogen.

Wat is een discrete site?

Een discrete datingsite is een site waar je anoniem kan daten. Niet alle datingsites bieden de mogelijkheid om anoniem een account aan te maken en anoniem te daten met anderen.

Toch zijn er speciale apps en sites waar je veilig kan daten zonder dit publiekelijk te doen. Om volledig anoniem en stiekem online te kunnen daten, hebben de speciale apps verschillende features die de reguliere sites en apps niet hebben.

Zo worden foto’s van je account vervaagd om niet te veel prijs te geven. Ook zijn er speciale paniekknoppen om een neutraal scherm te kunnen openen wanneer er iemand de kamer binnenloopt terwijl je online aan het daten bent.

Voor wie is discreet daten geschikt?

Discreet daten is in de eerste plaats geschikt voor mensen met een relatie die vreemd willen gaan. Een tweede liefde vinden is tegenwoordig erg eenvoudig aangezien er speciale datingprogramma’s zijn waar allemaal gelijkgestemden op zoek zijn naar avontuur.

Uiteraard wil je natuurlijk dat je kan daten zonder dat je partner of omgeving erachter komen, dus wil je een
discrete site of app. Ook als je op zoek bent naar enkel een seksuele relatie is een anonieme site geschikt.

Waar vind ik een discrete datingsite?

Er zijn verschillende websites die de mogelijkheid bieden om op zoek te gaan naar een affaire. Een bekende site is secondlove.nl . Deze site is geheel gericht op het bieden van een online platform waar personen met een relatie een tweede relatie kunnen zoeken.

De site zorgt er voor dat je jezelf anoniem kan begeven en niet bang hoeft te zijn dat kennissen achter jouw dubbelleven komen.

Lees ook: Wat is een goed alternatief voor Secondlove

5 tips om discreet te daten

Wil je beter worden in online daten? Deze tips helpen je om sneller een date te scoren:

  • Gebruik een anonieme datingsite wanneer je niet wil dat anderen er achter kunnen komen dat je actief bent op datingsites
  • Deel geen persoonlijke informatie op je account, want alle leden kunnen dit op je account lezen
  • Gebruik een schuilnaam, zodat je niet alsnog door de mand valt
  • Heb je een date met iemand? Spreek af op een openbare plaats, vooral als je nog geen totale foto van je date gezien hebt
  • Wissel niet te snel nummers uit, dus chat zo lang mogelijk via de chat op de website

Nadelen van anoniem daten?

Hoewel anoniem daten natuurlijk veel voordelen heeft, zijn er natuurlijk ook nadelen. Foto’s op profielen van leden worden namelijk vervaagd, waardoor je niet precies weet hoe de persoon waarmee je chat eruit ziet. Hierdoor weet je niet waar je aan toe bent en dat kan als nadeel gezien worden.

De beste datingsites om niet discreet te daten

Discreet daten is niet voor iedereen weggelegd. Wil je meer zekerheid als je online date? Kies dan voor één van de onderstaande datingsites waar alle profielen wel openbaar zijn.

Lees ook: Inschrijven op een datingsite

Lexa – Een van de populairste datingsites van Nederland

Lexa behoort tot ‘s lands beste dating apps en sites. Door de populariteit van Lexa telt de website veel leden. Hierdoor zul je snel matches vinden en kan je binnen een korte tijd een nieuwe liefde vinden.

Inschrijven is gratis, maar om de volledige website te kunnen gebruiken, is een lidmaatschap vereist.

datingsite-lexa

Novamora – Beste datingsite van Nederland voor een spannende date

Novamora is minder bekend dan Lexa, maar ook op Novamora zijn veel leden actief. Er wordt veel gechat op deze datingsite. De site is makkelijk in gebruik, waardoor iedereen gebruik kan maken van dit dating-platform.

Novamora is gratis te gebruiken, maar je kan ook een VIP-toegang nemen door te betalen. Met een VIP-toegang zijn er meer functies beschikbaar om het daten nog makkelijker te maken.

datingsite-novamora

Relatieplanet – Een van de beste en meest favoriete datingsite in Nederland

Relatieplanet is een datingsite die al erg lang bestaat. Er zijn enorm veel leden actief, waardoor je kansen op een match aanzienlijk groter zijn dan op een kleine datingsite.

Relatieplanet is alleen via internet te gebruiken, want er is geen app beschikbaar. Een voordeel aan deze datingsite is de hoge mate van ondersteuning. Er zijn bijvoorbeeld verschillende datingcoaches die je kan
benaderen voor hulp.

relaiteplanet

50plusmatch – Een datingsite uitsluitend voor 50+ singels

Zoals de naam al doet vermoeden is dit datingplatform geschikt voor 50-plussers. De site is makkelijk in gebruik, waardoor online dating erg eenvoudig wordt. Een account maken op deze datingsite is gratis.

datingsite-50plusmatch

Pepper – Een van de populairste datingsite in Nederland

Pepper is een veelzijdige datingsite, want je kan zelf op zoek gaan naar leuke singles. Daarnaast zal de site ook matches aan je voorstellen op basis van je voorkeuren. Chatten kan alleen wanneer je een abonnement neemt op de datingsite.

datingsite-pepper

Conclusie discrete datingsites

Discreet daten doe je anoniem, zodat niemand erachter komt dat je op zoek bent naar een tweede liefde. Er zijn verschillende datingsites die de mogelijkheid bieden om een anoniem account aan te maken.

Foto’s die je op je account plaatst, worden vervaagt en vrijwel niemand gebruikt zijn of haar echte naam. Anoniem daten is geschikt voor mensen in een relatie die toe zijn aan avontuur.

Toch is anoniem daten niet voor iedereen geschikt, want jouw account is afgeschermd, maar ook van alle andere leden weet je niet wie er schuilgaat achter het account. Wanneer je het niet prettig vindt om geheel anoniem te daten, kan je beter op een reguliere datingsite een account aanmaken.

Mensen zoals u

Willen vandaag de dag weleens wat anders proberen zoals diepgang, wat serieus en een echte kans op liefde. Uit onderzoek blijkt dat 68% van deze groep voor de datingsite Relatieplanet kiest. Ontdek nu zelf waarom deze datingwebsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de beste datingsite van Nederland.

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu