Dating advies

Wat is een goed alternatief voor Secondlove? 5 waardevolle tips!

Alternatief voor Secondlove

Wat is een goed alternatief voor Secondlove? In dit artikel geven wij je 5 waardevolle tips!

Je hebt een vaste relatie, maar bent op zoek naar een tweede liefde. Tegenwoordig zijn er veel online platforms waar je vreemd kan gaan. Wellicht de bekendste online datingsite is www.secondlove.nl.

Op deze site kan je op zoek naar een spannende one night stand of een langdurige relatie naast jouw huidige partner. Niet iedereen vind Secondlove een fijn platform, maar gelukkig zijn er verschillende alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan Victoria Milan, Novamora en Relatieplanet.

Deze drie sites zijn datingsites waar je op een veilige manier op zoek kan gaan naar een affaire. In dit artikel zal uitgelegd worden hoe deze drie sites werken en geven we je enkele tips om een affaire te vinden en geheim te houden.

Tweede liefde vinden met Victoria Milan

Victoria Milan is een datingsite waar gebonden mannen en vrouwen op zoek kunnen gaan naar een tweede partner. Inschrijven bij Victoria Milan is gratis, maar om alle functies te kunnen gebruiken is een lidmaatschap vereist.

Naast de site is er ook een app beschikbaar. Zowel de site als de app hebben verschillende prettige features. Zo is er een ‘panic button’ en wanneer je daar op drukt, wordt er automatisch een neutraal scherm op je telefoon geopend. Ook kun je instellen wie jouw profiel wel kunnen zien en wie niet.

Tot slot wordt de app na een tijdje automatisch uitgeschakeld. De beheerders van Victoria Milan helpen je dus op verschillende manieren met het
geheim houden van jouw liefdesaffaire.

Voordelen Victoria Milan

 • Gratis inschrijving
 • Zowel een website als een app beschikbaar
 • Veel features om jouw activiteit op Victoria Milan geheim te houden

Victoria Milan – Hét goede alternatief voor Secondlove

victoria-milan-dating

Secondlove alternatief Novamora

Novamora is een datingsite die niet specifiek gericht is op het bieden van een platform om een tweede relatie te zoeken. Uiteraard zijn er wel leden actief die al een relatie hebben en op zoek zijn naar een spannende date, dus een affaire kan via Novamora gevonden worden.

Het vinden van een tweede liefde op Novamora is gratis, maar met een gratis account kan je niet gebruik maken van bijvoorbeeld de chatfunctie en de filteroptie. Naast een gratis lidmaatschap kan je ook een VIP-lidmaatschap nemen en dan kan je wel gebruik maken van alle functies.

Voordelen Novamora

 • Inschrijven is gratis
 • Veel functies beschikbaar

Novamora – Een prima alternatief om vreemd te gaan

datingsite-novamora

Relatieplanet als vervanger voor Secondlove

Relatieplanet is één van de oudste datingsites van Nederland, wat uiteraard niet wil zeggen dat het een ouderwetse site is. De datingsite heeft veel prijzen gewonnen, want de datingsite is erg populair en werkt eenvoudig.

Relatieplanet heeft dagelijks veel gebruikers, dus het zal niet lastig zijn om een date te scoren. Een account aanmaken is gratis, maar om alle functies te ontgrendelen is een lidmaatschap vereist. Relatieplanet kan je helpen in jouw zoektocht naar een affaire.

Voordelen Relatieplanet

 • Gratis inschrijven
 • App en website beschikbaar
 • Veel functies in de app en op de website

Relatieplanet als vervanger voor Secondlove

relaiteplanet

5 tips wanneer je vreemd gaat

Het is erg spannend om te daten met iemand anders dan je eigen partner. Hieronder zijn vijf nuttig tips:

Tip 1: Kies de juiste datingsite

Kies een datingsite uit waar je je prettig bij voelt. Je wilt uiteraard anoniem blijven en op sommige datingsites is de anonimiteit beter gewaarborgd dan bij andere sites. Het is daarnaast goed om te beslissen of je voor een platform kiest die speciaal gericht is op het zoeken van een affaire of een
platform voor normale dates.

Op een datingsite met alleen gebonden mensen is meer anoniem, maar een normale datingsite komt minder verdacht over wanneer je partner jouw account ontdekt. Het is aan jou om te beslissen waar je jezelf het prettigste bij voelt.

Tip 2: Weinig chatten

Hou er rekening mee dat er veel mensen actief zijn die zoeken naar een one night stand op sites die vreemdgaan faciliteren. Het is in de meeste gevallen daarom niet zo dat je voor het eerste afspraakje al enorm veel hebt gechat en elkaar beter leert kennen. Het is belangrijk dat je hiervoor openstaat.

Tip 3: Neem geen risico’s

De meeste partners zijn er niet van gediend wanneer hun partner een geheime tweede liefde heeft. Wanneer jouw partner niet achter jouw affaire mag komen, is het belangrijk om zo weinig mogelijk risico’s te nemen. Ga er niet te nonchalant mee om, want dan heeft je partner het binnen de kortste keren door.

Zorg er ook voor dat je je niet anders gaat gedragen. Probeer vooral niet jouw buitenechtelijke relatie te compenseren met extra aandacht voor je partner, want ook dat kan verdacht overkomen.

Tip 4: Zo min mogelijk mensen informeren

Informeer zo min mogelijk mensen over jouw avonturen met een ander. Jijzelf kan wellicht goed liegen, maar dat is niet voor iedereen zo makkelijk. Ook zijn er mensen die niet willen meewerken aan het bedriegen en kunnen je dan onder druk zetten om jouw tweede partner niet meer te ontmoeten.

Tip 5: Wees voorbereid

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn, zodat je jouw affaire verborgen kan houden voor de buitenwereld:

 • Laat al het contact via een speciaal aangemaakt mailaccount gaan
 • Zorg altijd voor een alibi wanneer je de deur uit gaat om af te spreken met jouw geheime liefde
 • Heb een antwoord klaar wanneer je gevraagd wordt of je vreemd gaat
 • Zorg dat je een andere app klaar hebt staan die je kan openen wanneer je partner onverwacht binnenkomt
 • Wis altijd de chatgeschiedenis

Lees ook: Daten met oudere vrouwen

50Plusmatch – Ook deze datingsite bevelen wij aan voor een goed alternatief voor Secondlove

datingsite-50plusmatch

Conclusie secondlove alternatief

Er zijn genoeg goede alternatieven voor de datingsite Secondlove.nl. Een tweede liefde vinden kan namelijk ook op datingsites zoals Victoria Milan, Novamora of Relatieplanet. Op alledrie de datingsites kun je jezelf gratis inschrijven.

Lees ook: Ik ben op zoek naar een lieve vrouw

Alle functies kunnen alleen gebruikt worden wanneer je een abonnement neemt. Welke datingsites je het beste kan kiezen hangt van jouw persoonlijke voorkeuren af. Wil je graag een datingsite die gericht is op mensen die een relatie zoeken naast hun partner? Kies dan voor Victoria Milan, want daar zitten hoofdzakelijk gelijkgestemden op.

Wil je liever een normale datingsite? Dan zijn de sites Novamora en Relatieplanet aan te raden. Het hebben van een buitenechtelijke relatie is spannend, want uiteraard wil je dat niemand er achter komt. Enkele goede tips zijn: neem absoluut geen risico’s, informeer zo min mogelijk mensen en wees ten alle tijden goed voorbereid.

Kortom, het is dus van groot belang om alert te blijven, maar vergeet ook zeker niet om te voorzichtig te worden met tweede liefde dating anders beleef je er geen plezier aan.

Mensen zoals u

Willen vandaag de dag weleens wat anders proberen zoals diepgang, wat serieus en een echte kans op liefde. Uit onderzoek blijkt dat 68% van deze groep voor de datingsite Relatieplanet kiest. Ontdek nu zelf waarom deze datingwebsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de beste datingsite van Nederland.

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Dating advies

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu