Datingsites

50Plusmatch ervaringen en reviews

Bekijk 50Plusmatch ervaringen en reviews op deze site. Heb je zelf ervaring met deze datingsite? In dit artikel leggen we je in detail uit hoe de datingsite 50Plusmatch werkt en delen we 50Plusmatch ervaringen en reviews, pluspunten en beoordelingen. Daarnaast lees je in dit artikel ook over de verschillende abonnementen die het dating platform te bieden heeft. Verder geven we nuttige tips die je helpen om contact te leggen en om je eerste date een succes te laten worden.

50Plusmatch reviews

Veel gebruikers van de datingsite 50Plusmatch zijn in hun beoordeling razend enthousiast over de site. Ten eerste zijn veel singles blij met de overzichtelijkheid van de website, waardoor het heel makkelijk is om matches te zoeken en om te chatten.

Daarnaast vinden veel singels de klantenservice erg behulpzaam en is de klantenservice volgens de singles erg gericht op het verbeteren en veilig houden van het dating platform. Tot slot zijn er veel singles die relaties en goede vriendschappen hebben gevonden via de datingsite en daar uiteraard erg blij mee zijn.

50Plusmatch – Dating voor actieve 50-plussers

datingsite-50plusmatch

50Plusmatch ervaringen

Er zijn al veel koppels die elkaar hebben leren kennen via 50Plusmatch. Een aantal van de succesverhalen van stellen die elkaar via de datingsite hebben leren kennen, kan je terug zien op de website.

Hier vind je foto’s en lees je korte interviews waarin de koppels vertellen over hun ervaring met 50Plusmatch, daarnaast geven ze advies aan singles en delen ze hun toekomstplannen. Het lezen van de succesverhalen kan je een goed beeld geven van de singles die actief zijn op de site en hoe andere singles elkaar ontmoet hebben.

Is 50Plusmatch veilig?

Wanneer je jezelf aanmeldt bij een datingsite wil je natuurlijk wel dat de site veilig is. 50Plusmatch doet er alles aan om het dating platform zo veilig mogelijk te houden door bijvoorbeeld alle profielen handmatig te controleren op echtheid.

Daarnaast heeft de datingsite twee keurmerken namelijk ‘thuiswinkelwaarborg’ en ‘keurmerk Veilig Daten’ wat aangeeft dat het een legitieme site is. De datingsite 50Plusmatch kan daarom bestempeld worden als een veilige datingsite.

Wat zijn de pluspunten van 50Plusmatch?

Veel gebruikers van de datingsite 50Plusmatch zijn over het algemeen heel erg positief. Hieronder staan de meest genoemde pluspunten van het dating platform:

 • Overzichtelijke website
 • Behulpzame klantenservice
 • Gratis inschrijven
 • Veel serieuze singles actief
 • Gratis app
 • Veel functionaliteiten
 • Veel goede reviews en ervaringen

50Plusmatch

50Plusmatch.nl is een datingsite voor, zoals de naam al verklapt, singles van 50 jaar of ouder. Anders dan de meeste andere populaire datingsites is deze datingsite niet gericht op een hoofdzakelijk jonger publiek.

Als 50-plusser kan dit de beste datingsite voor jou zijn wanneer je op zoek bent naar iemand die zich ongeveer in dezelfde leeftijdsfase als jou bevindt. Het publiek van de datingsite is over het algemeen erg serieus, waardoor je er echt op zoek kan gaan naar een nieuwe liefde.

Hoe werkt 50Plusmatch?

Prettig aan de datingsite 50Plusmatch is het eenvoudige gebruik. Van inschrijven tot matches zoeken, de hele site is gebruiksvriendelijk ingericht. Inschrijven is helemaal gratis en snel gedaan. Om jezelf in te schrijven moet je een profiel samenstellen door enkele gegevens en foto’s van jezelf in te vullen.

Na het invullen van je gegevens moet je je account activeren middels een activatiecode die je naar je mailbox verzonden wordt. Door het klikken op de activatiecode keer je terug naar je profiel en wordt deze geactiveerd.

Vervolgens is het enige wat je nog moet doen het aanvinken van je persoonlijke voorkeuren door naar de zoekfunctie te gaan. Zodoende zullen er namelijk enkel profielen voorgesteld worden die matchen met je persoonlijke voorkeuren.

50Plusmatch inloggen

50Plusmatch heeft naast een prettig werkende website ook een gratis app. Net als op de website kan je ook in de app op zoek gaan naar dates. Het grote voordeel van het gebruik van de app is het feit dat je ingelogd blijft in de app en niet telkens opnieuw hoeft in te loggen.

Dit scheelt ten eerste veel tijd en daarnaast kan je instellen dat de app meldingen geeft wanneer iemand je bijvoorbeeld een berichtje stuurt. Hoewel het gebruiksgemak van de website al erg hoog ligt, ligt het gebruiksgemak van de app dus nog hoger.

Verschillen tussen een gratis en betaald account op 50Plusmatch

50Plusmatch is gratis te gebruiken, maar het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op de datingsite. Het nemen van een abonnement geeft je toegang tot meer functies, waardoor het daten nog eenvoudiger en leuker wordt. De verschillen tussen de functies van een gratis account en een betaald account zijn:

 • Gratis account: Inschrijven, aanmaken van een profiel, zoeken van singles, reageren op berichten van geïnteresseerde singles
 • Betaald account: alle functies van een gratis account + de persoonlijke voorkeuren van singles zien, sturen van berichten naar singles, videobellen en chatten met singles, zien wie jouw profiel bekeken heeft

Verschillende abonnementen 50Plusmatch

De datingsite 50Plusmatch heeft drie verschillende betaalde abonnementen. De verschillende abonnementen bieden dezelfde functies en verschillen enkel qua duur. Het is dus aan jou om te beslissen hoe lang je erover denkt te doen om een nieuwe liefde te vinden en welk abonnement daardoor het beste bij je past.

Daarnaast verschillen de 50Plusmatch kosten per abonnement. Wanneer je een abonnement met een langere looptijd neemt, is dit prijstechnisch voordeliger. Dus het hangt ook van je persoonlijke financiële situatie af welk abonnement het beste bij je past. De drie verschillende looptijden zijn:

 • 1 maand
 • 3 maanden
 • 6 maanden

50Plusmatch mobiel, tablet en computer

Het dating platform heeft zowel een website als een app. De website kan gebruikt worden op je telefoon, tablet en computer. De app kan gebruikt worden op je mobiel en tablet. Het gebruiken van 50Plusmatch kan dus op verschillende manieren en daarom kan elke single kijken welke gebruikswijze het beste bij hem of haar past.

blog www.50plusmatch.nl

Ook voor tips over liefde en daten kan je terecht op de website van 50Plusmatch. De website heeft namelijk een blog waar verschillende liefdes experts blogs op plaatsen.

Deze blogs kunnen je tips en advies geven over bijvoorbeeld je eerste date. Het dating platform biedt dus niet enkel een mogelijkheid om dates te vinden, maar wil je ook met het geven van advies helpen om een relatie te starten.

Nuttige tips om contact te leggen met singles

Het eerste contact met een single waar je geïnteresseerd in bent, is altijd spannend. De volgende tips kunnen je helpen om op een doeltreffende en leuke manier contact te leggen met een single op een dating site:

 • Hou het eerste bericht kort en bondig, want lange berichten kunnen afschrikken
 • Vertel in het eerste bericht waarom je de single een berichtje stuurt aan de hand van een compliment of een gelijkenis tussen jullie beiden
 • Toon interesse in de ander door vragen te stellen
 • Vraag niet direct om een telefoonnummer of mailadres, leer elkaar daarentegen eerst even kennen via de chat van de dating site
 • Wanneer je twijfelt of je de single met u of jij moet aanspreken, is het helemaal geen probleem om dit gewoon te vragen
 • Probeer te schrijven in spreektaal zodat het contact niet te formeel wordt

Handige tips voor een leuke eerste date

Nadat je contact hebt gelegd met een single en je elkaar uitgebreid hebt leren kennen via de dating site, kan de volgende stap daten zijn. Het ontmoeten van een single is leuk, maar kan ook spanning opleveren. Met de volgende tips kan je met een gerust hart op date:

 • Zorg voor een outfit waar je je prettig in voelt, zodat je met zelfvertrouwen op date gaat
 • Zorg voor een goede hygiëne, denk aan een goede adem en lekker ruiken
 • Spreek af op een openbare plek, zodat je elkaar op een veilige manier kan leren kennen
 • Bedenk van tevoren alvast wat vragen die je kan stellen, mocht het gesprek even stil vallen
 • Leg jezelf niet te veel druk op, zodat je je zenuwen de baas blijft
 • Onderneem een activiteit, zodat je niet constant op elkaar gefocust bent en de date soepeler zal verlopen

Conclusie: 50Plusmatch reviews en ervaringen

Er zijn veel pluspunten op te noemen die het gebruik van de datingsite 50plusmatch aantrekkelijk maken. Er zijn dan ook veel verschillende succesverhalen van koppels die elkaar hebben leren kennen via 50Plusmatch. Al met al zijn de meeste 50 Plus dating reviews erg goed en kan je op een veilige manier op zoek gaan naar een nieuwe liefde via het dating platform.

novamora

Datingsite top 3

1. Lexa

2. Parship

3. 50plusmatch

Laatste dating tips

Datingsite categorieën

Datingsites

Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

Menu